Wednesday, June 23, 2010

kepulangan

salam 3alaikum~

it's summer!now,in egypt.
currently 42-45 degree...super hot,ok?masyaALLAH~
macam dalam oven!!huhu...alhamdulillah rumah ku ada air-cond!hehe~
hmm...semakin sunyi rumah ni.pagi tadi aku hantar Mer balik malaysia.
ok,dia satu flight dgn Biha and Zatun.So i guess,i can come over at least to hug Biha,but we're late!
pukul 12 tgh hari baru bertolak dari rumah.flight pukul 3 ptg.
macam dah boleh agak je aku ni tak sempat kot nak salam2,peluk2 diorg.
Biha,seriously aku sampai2 je,ak sebak nak mati.
sedih sgt,ok?!tak sempat peluk kau.semalam aku asyik ckp nnt jumpa kat airport,tu yg tak peluk kau semalam.*menyesal jap*
neway,take care..!!selamat pulang ke kampung KITA~Bandar Baru Bangi!! ^.^
biha,peluk kan mak aku ye...ckp kat mak aku yg aku rindu sgt2.
kat ayah aku pon.(tp JGN PELUK PULAK!haha)dah la hari bapa tu aku tak telefon.
apa punya anak daa???~~
hey guys,i'm gonna miss u..for sure.i wish that i can go back to malaysia oso.
insyaALLAH,next summer.amiin~

sahabat,semoga kepulangan kalian ke pangkuan keluarga akan menambahkan lagi kasih sayang.menguatkan lagi ikatan.memeriahkan lagi suasana.aku sayang korg!!semoga kita bertemu lagi dalam medan perjuangan menuntut ilmu.
hargai masa bersama keluarga.bersama rakan-rakan yg lain.kerana maut itu PASTI dtg bila-bila saja.
sahabat yg tak balik,LA TAHZAN,innaALLAHU ma3ana!ALLAH sebaik-baik perancng,pasti ada yg lebih baik menanti kita!


p/s: summer break...~i'll go through it!huhu..i'm looking forward to go to london.i'm gonna spent my holidays with my sister and her family in birmingham.my flight on July,11th.Doakn aku selamat pergi dan pulang.^.~
oH ya!kawan-kawan,ingt doa setinngi langit,tawakkal sepenuh hati.kita dah berusaha.dan sekarang kerja DIA utk menilai.
hope everythings gonna be great~~~amiin!!!
aku tak nak repeat(sbb nak raya dgn kak dina,at least i've my relatives near me selain mak and bapak..hmmm~)


Mak,Bapak,semoga ada pertemuan utk kita akn dtg!adik rindu sangat.................~

2 comments:

bha~husna said...

em..thanks man..
aku sdey kot tak dpt pelok2 ko ngan ibu..
ak da tak nak msk..pastu sume muke cam singa.haha
muka ton for sure la..tkt gle aku.haha
tapi ak da slamat sampai..alhamdulillah..
mesia the bes la!!
tak tau nak ckp pe perasaan..tp sume tak berubah.....dulu,sekarang...
betapa kuat ikatan keluarga kan..
bape lame pon tak jumpe..kita same je..kasih syg yg wat kite rindu kan...t ak pelok an mak ko k..

c-lah said...

beraya kat london la ni..huhu..hepi holiday..korg cuti ak plak masuk u..
bezanya mesia