Wednesday, February 16, 2011

mlm baru bermula

assalamualaikum warahmatullahi wabarokatuh! ^^

Teka teki di malam hari??haisy~ buang tebiat ke guano?^^ haha.Biarlah~tak ganggu org pon kn?!

Merujuk kepada status di FB ku,soaln yg berbunyi,Nabi apakah yg diutuskan kpd kaum yang suka menipu dalam timbangan barangan?

Jawapannya,Nabi Syuaib A.S. ^^

Tahniah kpd Faris,jawapan anda tepat!
Jawapan ni kau dapat dari mana?Hebat2(even kau teka je kan sbnrnya?)~~ hihi

Ok,ni yg ingin aku kongsikan.

sila rujuk Surah Hud,ayat 84.Yang guna resm Uthmani,muka surat 231.

2 comments:

cursedpeoples said...

Alhamdulillah..dapat ilmu baru malam ni..tapi Faris--ko google eh...hahaha.congratulations

nuraiman said...

Alhamdulillah! eh,aku dpt soaln ni jugak last 2 weeks~
and,i also can't answer it!i don't even remember the whole story~
pergh!tersentap lah kejap kn...
klu pasal korea jepon tu,laju je...sedeh2!
ok,then,i've found this,from my sisters (kawan2) ^^
dan sgt berhajat nak kongsi~ insyaAllah.