Monday, May 23, 2011

stop it!

salam 'alaik~

Ok,aiman,stop it!
Berhenti mencari yang soleh,dan cuba jadi yang SOLEHAH!

=.='' statement apekah ini???huhu...berikutan fakta yg baru aku temui,Amer Munawer dah kawen dah...ada anak siap!*frust siap,tak tahan gila!hahaha*
masyaAllah...lelaki soleh selalu je dah kawen tau...ye la,lagi-lagi kawen pon dgn perempuan yg solehah...
maka,kesimpulan yg dapat dicapai?
Haruslah!!!jadi yg solehah dulu,baru buleh nak yang SOLEH (=


yang penting jadi anak yg solehah dulu,ye tak? (;




hahahaha...ok,ini entry mengarut!kepala pusing jap dgn segala hormone bagai..itu naik,buat itu turun,buat yg lain pulak naik,buat yg ni pon turun!fuuhhh~
lenguh otak aku belajar pasal badan sendiri neh



Semoga Allah permudahkan (= insyaAllah...


p/s: 14 june ni my 1st paper for final,and its PHYSIO!>.< heeehooo~doakan aku ya semua! Ckp pasal exam,apa persediaan anda?Belajar sahaja??uisshhh...tak patut,kena selari!mutabaah amal pun jaga ya!^.~ *talking to myself!* =.='' baiklah,insyaAllah! (jawab diri ku sendiri)huhu

4 comments:

c-lah said...

huhuhuh..endocrine is fun...man, gudluck...wei btul amer munawer dh kawen..ak pun frust la wei....keh3..

nuraiman imam supaat said...

mmg fun pun endocrine ni!huhu,,,aku suka je,,,alhamdulillah (=

a'ah weh,aku lah gi stalk wall die yg bukan official page nuu...ade gmba baby comel siap!comel gile!>.< huhu

.n.a.k. said...

haha..
seb bek kite x tak frust =_='

btw my dear, all the best
ite pon last paper jugak ni
2 jun ni

wuuu
tak kunyah, tidor
kalau asyik makan, x sehat plak badan jdnya

adoii
mohon doakan ye, sahabat!
love u alwaiz

nuraiman imam supaat said...

thanks nadh!insyaAllah (= yg terbaik ye sahabat!!^^