Thursday, January 13, 2011

12

salam alaik~

12??apekah???hahaha...ape yg anda semua fikir nmpak je no 12 ni??
12 thn?no 12??ke 12 cranial nerves?12 kali kna tngkap tak gi solat jemaah kat surau mse sekolah dulu??ke 12 anak kucing yg korang bela??
huhu~ penat je kn....
apa2 pun!12 is my favourite number!yeah!of kes!hihi...ade aku kisah kau pnye feveret number ape ke??ala~ rilex suda...blog ite,ite pnye suka lah!!!
mood celaru jap....maaf ye semua.otak dah fenin2!exam ahad ni k!insyaAllah....
ok,nak bgtau jugakk kenape aku suka no 12 ni...
1- sbb birthday aku january 12th~
2- sbb aku anak ke-12
3- sbb aku suka apa2 paduan dari no 1 dan no 2 !!hahaha
sebenarnya,tak tau dah sebab apa...hari tu rasa macm bnyk...tp ok la ni...setakat yg mampu difikirkn...ni je la~haha

oh ye,hari ni aku 20 thn!!!^^
suka???hmmm...jap nak pikir~
haha...syukur,alhamdulillah.gembira?sudah pasti,sbb hari mmg gempaq lah!kejutan demi kejutan!thanks kawan2~~~~ ^^ semoga kita semua najah ye,jumpa nnt di thn 3,insyaAllah~
tapi,tak tipu,dlm hati ada kekesalan!isy~ sbb umur 20?jwpnnya ya!ya!ya!tepat sekali...
jika aku timbal balik,isy~tak terkata lah kekesalannya.
ape ek yg aku dah buat back in this 20 years??berbakti pada org tua?keluarga??AGAMA??
harap2 ada lah nilainya kelak disisi Allah...klu tidak,20 thn hidup ni sia2 lah!lama tu 20 thn....klu jngka masa org kawen dah 20 thn,anak dah ramai dah weh...silap2 ank pon dah kawen jugakk...Semoga dgn bertambah nya umur ni,bertambah juga ilmu serta amal nya!amiinn...~ilmu ada,mudah nak cari,tp susah nak amal kn?even nak kutip smpah.tak mudah!sbb x semua org boleh buat.haha...org lah kata.klu aku ok je.sbb aku mmg x suka tgk smpah!serius.aku ni dah habituated sbb ddk kat mesir ni la.bnyk sgt smph smpai x larat nak kutip.yg mampu je la akn dikutip kn...huhu....^^


p/s:SelamatHariJadijugapadakau^^adarezekikitajumpanntbukan2huhuadajodohlah!hahahaha

3 comments:

NurLailatul said...

Selamat aiman..selamat!

MuNirAh said...

eman syg~
sory 4 my belated wish..
hepy belated besday~
12 jan nie aku final anat..
xmnyempat2 on9 n wish ko~
sorry ye darl..
nyway,may Allah bless~
smoga umur yg smakin mningkat nie,
mematangkan kita sume~
iAllah~
btw,love to hv u as Adek~
thnks dear~
gud luck~
lots of <3 from Moscow~
MooN~

Hasan Suyat said...

happy bday aiman ;)