Wednesday, July 27, 2011

fuuuhhhhhh!!!!!!

Salam 3alaik~

fuuuuhhhh!!(tiup habuk) pergh.



Tebal gila kan,tak mengagak langsung!.hahaha.Ok aku admit lah,malas nak update.Mesti ramai yg tertunggu-tunggu kan??(= *bajet ramai bace lah kan* hehe.

Saje je ni,next time aku akan update dgn sepenuh hati,when i officially habis exam ok?^^ till next time,insyaAllah~

Do pray for me ok!

P/s: paper2 yg dah lepas aku tawakkal,dan 1 lagi paper didepan ni akan ku,err,jawab dgn sungguh2??hehe.insyaAllah (;

1 comments:

syafa mohamed said...

assalamualaikum ukhti...exam masih belum habis yer?

buat yang terbaik..usaha dan bertwakal yer,redha dengan segalaNya..insyaAllah,Allah akan beri apa yang terbaik buat kamu..

rindu membaca disini:)